New Stuff

X-QPACK3-BL

Item#:X-QPACK3-BL

 ATX-WA1100W

Item#:ATX-WA1100W

  1. Question:
    What are the size limits of the video cards that can be used in the X-QPack series cases?

    Answer:

    The X-QPack will accommodate PCI cards up to 10" / 254mm in length. The X-QPack2 accomodates cards up to approximately 10.5" / 267mm.

  2. Question:
    I can't hear any front panel audio. What's the deal?

    Answer:

    The X-Telstar's front panel audio cable supports HDA/Azalia. If your motherboard's onboard audio is of type AC'97 you will not be able to take advantage of the front panel audio unless your motherboard has a feature allowing it to revert to AC'97. There are 3rd party solutions that provide additional front panel audio ports and include AC'97 as well as HDA audio cables.
     

  3. Question:
    My X-Telstar's

    Answer:

    Some of our 1st batch of X-Telstars have an issue where the audio sensing wire is connected incorrectly. To fix, you must remove both side panels and then remove the front panel by releasing the 3 tabs on each side of the panel. Next, if you look a the rear of the LCD unit, you will notice a heatsink on the upper-left corner. Just to the right of the heatsink you will see a 4-pin cable (black/green/space/white). This cable needs to be removed and flipped 180° and placed back on the header (white/space/green/black). The volume meter will now register sound if detected.

  4. Question:
    How do I test Apevia's power supplies without having the 20pin/ (24pin) connector plugged to the motherboard?

    Answer:

    The only way to test and see if the power supply works is if the 20pin/ (24pin) connector is plugged to the motherboard. Or the only other way is the to have a power tester. Apevia offers that tool in the market modeled PST-01 you may refer back to your original dealer for pricing and availability.

  5. Question:
    Is it possible for me to upgrade to a standard ATX size power supply? (X-QPack)

    Answer:

    You can use a standard size ATX PSU with the X-QPack provided that your have short optical drives installed (6.7"  / 170mm) It will be a tight fit, but using SATA drives will prove easier to work with than IDE drives. The X-QPack2 comes stock with a standard ATX PSU.

  6. Question:
    OK, the audio works, but my microphone does not, and I'm trying to play Medal of Honor... so what is the real deal?

    Answer:

    Disabling HDA and reverting to AC'97 should work, but may not be a desireable solution. This is an issue with the Intel/Realtek HDA protocol. Try updating to the latest HDA drivers.

    Helpful links:

    http://forums.techguy.org/hardware/526528-realtek-hd-audio-input-mic.html
    http://www.techspot.com/vb/all/windows/t-38366-MIC-Problem-with-Realtek-HD-Audio-Input.html
    http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-020642.htm

  7. Question:
    Are your power supplies single or dual rail?

    Answer:

    We carry single, dual, and even quad-rail power supplies. Rail quantity and their corresponding current ratings can be found in each unit’s ‘specifications’ section.

  8. Question:
    My motherboard does feature High Definition Audio... so what is the real deal?

    Answer:

    If your motherboard supports HDA/Azalia audio, then it may have been disabled in the BIOS. Refer to your motherboard documentation for info about BIOS options.